Praktijk voor basis psychologische zorg

Contactgegevens & route

De praktijk is op maandag  en dinsdag tot 17.30 uur open  en op woensdag tot 14.00 (telefonisch tot 17.30). Donderdag en vrijdag is het maar zeer beperkt mogelijk om afspaken te maken, op deze dagen geef ik onderwijs, supervisie of groepstrainingen (zie elders op de site).  Daarnaast is er de mogelijkheid tot een avondspreekuur. De wachtlijst is hiervoor echter momenteel erg lang.

 

Telefonisch contact

De praktijk is altijd telefonisch bereikbaar op nummer 0317-310767. Tijdens gesprekken met cliënten, buiten kantooruren of bij afwezigheid hoor je de VoiceMail. Als je jouw naam en telefoonnummer inspreekt, wordt je zo snel mogelijk teruggebeld. In noodsituaties, als de praktijk gesloten is, kun je het beste jouw eigen of de dienstdoende huisarts bellen.

T: 0317-310767

Digitaal contact

Voor vragen en privacygevoelige meldingen kun je ook onderstaand formulier invullen.

Als ik je digitaal beantwoord, ontvang je een uitnodiging om een wachtwoord aan te maken in een veilige mailomgeving. Dit is noodzakelijk in het kader van de AVG-wetgeving. 

Wat is uw naam:*
Wat is uw e-mailadres:
Wat is uw telefoonnummer:
Wat is uw vraag:
SPAM-beveiliging:*
Captcha

E: ilse@praktijkzwanenburg.nl (voor niet-privacygevoelige zaken)


Afspraak afzeggen/verzetten

Indien je verhinderd bent, dien je de afspraak tenminste 48 uur van tevoren af te zeggen door op te bellen en/of op de VoiceMail in te spreken. Dit kan ook buiten kantooruren. Een te laat afgezegde afspraak wordt volledig in rekening gebracht en niet door jouw zorgverzekering vergoed.


Praktijkadres 

Van maandag t/m woensdag
Baron van Pallandtlaan 4
6865 BW Doorwerth
Klik hier voor een route in Google Maps.