Praktijk voor basis psychologische zorg

Aanmeldwachttijd

Aantal weken: Op het moment heb ik een AANMELDSTOP. 
Oud-clienten die zich willen heraanmelden, kunnen via de Clientenlogin/contactformulier contact opnemen over de mogelijkheden en wachtlijstduur. Nieuwe aanmeldingen adviseer ik contact op te nemen met uw zorgverzeraar. Zij kunnen via wachtlijstbemiddeling helpen en hebben inzicht in de wachtlijsten in de regio.
Wachttijd is: actueel
Datum van aanpassing: 22-4-2024
 
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met mij of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en verzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Het is mogelijk dat de wachtlijst voor enkele zorgverzekeraars (zeker tegen het einde van het kalenderjaar) verschilt. In dat geval zal dit uitdrukkelijk bij telefonische aanmelding genoemd worden of op de site worden vermeld.