Praktijk voor basis psychologische zorg

Aanmeldwachttijd

Aantal weken: Op het moment heb ik een AANMELDSTOP.  De wachtlijst fluctueert erg. Alleen als u al door uw huisarts specifiek naar mij verwezen bent via Zorgdomein, neem dan gerust even contact met me op om te horen hoe de wachttijd op dit moment is. Oud-clienten die zich willen heraanmelden, kunnen via de Clientenlogin contact opnemen over de mogelijkheden en wachtlijstduur. Nieuwe aanmeldingen adviseer ik contact op te nemen met uw zorgverzeraar. Zij kunnen via wachtlijstbemiddeling helpen en hebben inzicht in de wachtlijsten in de regio.
Wachttijd is: actueel
Datum van aanpassing: 1-11-2022
 
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met mij of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en verzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Het is mogelijk dat de wachtlijst voor enkele zorgverzekeraars (zeker tegen het einde van het kalenderjaar) verschilt. In dat geval zal dit uitdrukkelijk bij telefonische aanmelding genoemd worden of op de site worden vermeld.

7-9-2022: Gezien het zorgkostenplafond voor de praktijk bij CZ, Nationale Nederlanden en OHRA is er een AANMELDSTOP voor verzekerden van deze maatschappijen tot het einde van dit jaar. Uw verzekeraar kan u in contact brengen met een collega die nog ruimte heeft binnen het zorgkostenplafond voor 2022. 

Over het nieuwe vergoedingsstelsel per 1-1-2022

Vanaf 1 januari 2022 is er een nieuw vergoedingsstelsel ingegaan. Elders op mijn site leest u hier meer over.